Yhteydenotto
Sulje ikkuna

Tietoa meistä

FeelTouch keittiöt Oy perustettu kesällä 2014.

Miten kaikki alkoi

Vaimoni huomasi sanomalehdessä ilmoituksen, haettiin Noblessa kauppiasta Jyväskylään. Ilmoituksesta innostuneena otin yhteyttä ja Noblessa myymälä avattiin Vasarakadulle elokuussa 2014. Heti alusta alkaen uskoin tuotteeseen ja sen hyvään laatuun, eikä minun ole tarvinnut mielipidettäni tästä muuttaa!

Puuseppänä työskennellessäni olen käsitellyt erilaisia levy-, ovi-, sarana- ja vedin malleja. Tiedän mitä markkinoilla tarjotaan ja voin vilpittömästi sanoa, että meillä on huippu tuote joka vastaa sitä mitä asiakkaallemme luvataan.

Pappani Risto 1900-luvun alusta teki kaikki puusepän työt puulaudasta. Puu oli kaiken pääraaka-aine. Puuseppä-isäni aikana tuli muitakin materiaaleja tarjolle ja niihin olen saanut tutustua tekemällä erilaisia puusepän töitä 1980-luvun alusta alkaen.

Kiintokalusteita tein veljeni yrityksessä Äänekoskella sairaaloihin, museoihin, kouluihin, päiväkoteihin, yksityiskoteihin, hotelleihin jne. työni on ollut monipuolista ja antoisaa. Yli kolmenkymmen vuoden työkokemus alalta on vahvuuteni, josta saan edelleen ammentaa paljon tietoa tämän päivän työhöni mistä hyötyy myös asiakkaamme.

Arvostan suuresti perimiäni kädentaitoja, jotka vahvasti ovat periytyneet suvussamme isältä pojalle. Siitä minulla on vahva todiste tehdessäni työtä omien poikien Tommin ja Jessen kanssa. Pojat vastaavat yrityksemme asennuksista ja muista remontti palveluista asiakkaillemme.

Tule meille saat luotettavan ja ammattitaitoisen palvelun.
Sen minkä lupaamme, sen myös teemme!

Terveisin kauppias Tuomo Kolari