Noblessan laatu on lyömätön

Vakuutu laadustamme – valitse Noblessa

Noblessan kalusteiden laadun voi tuntea jokapäiväisessä käytössä; ne ovat kauniita, helppohoitoisia ja kestäviä. Paljain silmin havaittavien laatutekijöiden lisäksi kiinnitämme kalustetuotannossa huomiota myös näkymättömiin laatutekijöihin.

Varaa maksuton suunnittelu

Noblessan tuotteet kestävät lähempää tarkastelua; mallistomme jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu ja pitkälle hiottu – ja laajasti testattu. Riippumattomien tutkimuslaitosten tekemien testien lisäksi kaikki tuotteemme on testattu tehtaallamme QC-testauslaboratoriossa. Noblessa-keittiöiden on läpäistävä sarjatuotannon aikana käytetyt kuormitustestit ja testausmenetelmät, kuten:

Rasitamme mekanismeja jopa kolme kertaa pidempään kuin DIN-standardit edellyttävät.

Laatikot ja ovet on testattu jopa 80 000 aukeamiskertaa.

Seinäkaapit on suunniteltu kestämään 75 kilon painon.

Hyllymme on testattu kantamaan 50 kg/m², mikä vastaa noin 80 ruokalautasta.

Pintamateriaalit testataan kestämään eri kemikaaleja, hankausta ja naarmuuntumista.

Testaamme reunanauhoitettujen materiaalien nesteen vastustus- ja läpäisykykyä upottamalla ne vesikylpyyn, jossa ne viipyvät kahden tunnin ajan.

Vaadi laatua – ja puhdasta sisäilmaa

Hyvä sisäilma tukee niin hyvinvointia, toimintakykyä kuin oppimista. Kalusteissa materiaalipäästöjä aiheuttavat muun muassa erilaiset levymateriaalit, liimat, maalit ja pintakäsittelyaineet. Kotimainen M1-luokitus asettaa raja-arvot materiaalien ja kalusteiden orgaanisten haihtuvien yhdisteiden (VOC), formaldehydin ja ammoniakin päästöille, ja lisäksi arvioidaan tuotteen haju. Noblessan tuotteet alittavat M1-luokituksen raja-arvot puolella.

Kotimaisen Rakennustietosäätiö RTS:n myöntämä M1-luokitus osoittaa kalusteidemme kuuluvan parhaaseen mahdolliseen M1-sisäilmaluokkaan. Koko mallistomme saama 100-prosenttinen M1-luokitus kertoo, että tuote ei haise ja on vähäpäästöinen. Siksi tuotteemme sopivat hyvin esimerkiksi kemikaaliyliherkkien henkilöiden koteihin. M1-merkki on tyypin I ympäristömerkki.

Vastuullinen valmistus alkaa materiaalivalinnoista

Tuotteillamme on yhteensä 12 ympäristö- ja laatusertifikaattia, jotka perustuvat riippumattomien testauslaitosten myöntämiin palkintoihin.

PEFC-sertifikaatti kertoo, että käyttämämme puuraaka-aine hankitaan kestävästi hoidetuista metsistä ja sen alkuperä on mahdollista jäljittää valvotun seurantajärjestelmän avulla.

Puhtaan sisäilman puolesta liputtaa myös CARB2-luokitus, joka on maailman tiukin formaldehydipäästöjä mittaava luokitus. Vanerin, lastulevyn ja MDF-pohjaisten tuotteiden päästöjä mittaava CARB2 kertoo komposiittimateriaalien turvallisuudesta ja myrkyttömyydestä.

Tärkein laadunvalvojamme: asiakkaamme

Myymälöidemme ammattitaitoiset keittiösuunnittelijat omaavat vankan tuotetietouden. He kertovat, mikä tekee Noblessa-keittiöstä arvokkaan: innovatiivinen muotoilu, käytännölliset varusteet, toiminnallinen tekniikka, laadukkaat materiaalit, pintojen erityispiirteet, nerokkaat yksityiskohdat sekä helppo asentaminen.

Mutta tärkein ja rehellisin laadunvalvojamme on asiakkaamme. Jo tuhannet suomalaiset ovat valinneet kotiinsa Noblessa-keittiön. Yhä useammat ovat vakuuttuneita keittiöidemme monipuolisesta muokattavuudesta ja edistyksellisistä ominaisuuksista, puhumattakaan siitä kuinka hyvin keittiöidemme hinta kohtaa niiden tinkimättömän laadun kanssa.

Tervetuloa ideoimaan!

Olipa keittiösi pieni tai suuri, emme säästele ajatustyötä keittiötäsi suunnitellessa. Jos haluaisit mielummin että suunnitellaan ja arvioidaan uuden keittiön hintaa sinun luonasi, sekin onnistuu!

Varaa suunnittelu

Yhteistyössä

Ideoidaanko yhdessä?

Tule käymään kahvilla, niin ideoidaan järkihintainen keittiö, jossa et tingi mistään.