Kampanja voimassa 31.3.2023 asti.

Kodin muut tilat -40 %

Hyödynnä Noblessan messuetu Jyväskylän rakennusmessuilla 17.–19.3.2023 osastolla B-333: kodin muiden tilojen kalusteet -40 %.

Ei edellytä keittiön ostoa.
Etu ei koske keittiökalusteita eikä asennustyötä.

Varaa maksuton suunnittelu

Muuta työhuone inspiroivaksi tai kalusta olohuone ja ruokailutila viihtyisäksi – Noblessan modulaarisen malliston avulla saat kestävät kiintokalusteet koko kotiin!

Nyt on aika remontoida kylpyhuone rentouttavaksi keitaaksi. Erilaiset allaskaapit, säilytysjärjestelmät, hyllyköt ja valopeilit tuovat kylpyhuoneeseen käytännöllistä ja tyylikästä säilytystilaa.

Hyvällä eteisen, vaatehuoneen tai yksittäisen vaatekaapin suunnittelulla saat riittävästi säilytystilaa vaatteille, asusteille, kengille ja laukuille. Integroidulla valaistuksella, liukuovilla ja lasisilla yksityiskohdilla lisäät yksilöllisyyttä.

. Pyykkihuolto, siivoustarvikkeet, lasten vaippavarastot, koiranruokasäkit ja monet muut tavarat vaativat tehokasta säilytystilaa, joka näyttää siistiltä ulospäin. Räätälöivät kalusteet luovat yksilöllisen sisustuksen jokaiseen kodariin!

Kampanja voimassa 15.3.–24.4.2023

Kevätkampanja: keittiökalusteet -40% + rahoitustarjous 6 kk

Kampanja on voimassa 15.3.–24.4.2023 uusiin keittiötilauksiin, joiden arvo on vähintään 6000 euroa. Alennus on otettu huomioon esimerkkihinnoissa, jotka sisältävät kaapistot, työtasot, kodinkoneet, altaan ja liesikuvun. Alennus ei koske asennustyötä.

Varaa maksuton suunnittelu

Tervetuloa ideoimaan!

Olipa keittiösi pieni tai suuri, emme säästele ajatustyötä keittiötäsi suunnitellessa. Jos haluaisit mielummin että suunnitellaan ja arvioidaan uuden keittiön hintaa sinun luonasi, sekin onnistuu!

Varaa suunnittelu

Yhteistyössä

Ideoidaanko yhdessä?

Tule käymään kahvilla, niin ideoidaan järkihintainen keittiö, jossa et tingi mistään.