Kesäkampanja & Asuntomessut 11.7.-21.8.2022

Rahoitustarjous 6 kk korotonta maksuaikaa

Kesäkampanjamme yhdistää nerokkaan rahoitusreseptin ja sormenjälkiä hylkivät ovipinnat!

Divine-malliston muodikkaat värit ja Relax-malliston Montreal-tammikuosi on viimeistelty innovatiivisella pinnoitteella, jonka ansiosta voit sanoa hyvästit sormenjäljille keittiössäsi.

Rahoituskampanja on voimassa 11.7.–21.8.2022.
Esimerkkihinnat sisältävät kaapistot, työtasot, kodinkoneet, altaan ja liesikuvun.

Varaa maksuton suunnittelu

Lue lisää kampanjasta: Noblessa Keittiöt – kesäkampanja 2022

Naantalin Asuntomessut 15.7.-14.8.2022

Noblessa tuo arjen luksusta messukoteihin

Asuntomessut esittelevät tänä vuonna luonnonläheisiä koteja upealla Luonnonmaan saarella Naantalissa. Harmoniset sävyt, runsaat puupinnat ja ekologinen rakentaminen korostuvat messukodeissa, joissa on näyttäviä tilaratkaisuja ja kestäviä materiaaleja.

Noblessan kalusteet sopivat messujen ympäristöystävälliseen teemaan, sillä Noblessan tuotteille on myönnetty kotimainen matalapäästöisyydestä kertova M1-sertifikaatti. Noblessan mallistossa käytetyt komponentit ovat kemikaalipäästöiltään niin alhaiset, että ne sopivat myös allergiakoteihin.

Myös kalusteiden valmistusprosessi on alusta loppuun tarkkaan valvottua ja laatulaboratoriossa testattua. Noblessan saama PEFC-metsäsertifiointi kertoo vastuullisesta puuraaka-aineen hankinnasta, joka pystytään jäljittämään metsästä tuotantoprosessin loppuun asti.

Noblessa-keittiöt valmistetaan Saksassa Euroopan suurimmalla keittiötehtaalla. Keittiöt toimitetaan aina kodinkoneiden kanssa yhtenä kertatoimituksena, mikä vähentää ylimääräistä liikennöintiä. Kertatoimitusten ansiosta pienennämme toimintamme kuljetuskustannuksia ja hiilijalanjälkeä.

Asuntomessukohteisiin voit tutustua tarkemmin 11.7. alkaen Noblessan nettisivuilla julkaistavissa keittiötarinoissa ja kuvagallerioissa: https://www.noblessakeittiot.fi/kokemuksia-noblessasta

Kampanjatarjouksena uuden keittiön ostajat saavat 6 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa OP-rahoituksella. Etu on voimassa Asuntomessujen ajan 15.7.-14.8.2022. Varaa maksuton suunnitteluaika.

Torppa Rauhala

Noblessan näyttävät keittiöt ovat esillä Naantalin messualueen kahdessa kodissa: Torppa Rauhala (kohde 19) ja Koti Neulanen (kohde 29). Torppa Rauhalan vuononsininen keittiö on todellinen katseenvangitsija, ja keittiön lisäksi Noblessan kiintokalusteilla sisustettiin myös talon olohuone, eteinen, kodinhoitohuone ja wc-tilat.

Vuononsininen Divine-kuosi on paitsi tyylikäs myös käytännöllinen, sillä siinä on sormenjälkiä hylkivä pinnoite. Kullanväriset vetourat viimeistelevät vetimettömän kaapiston ilmeen. Keittiön lisäksi siniset kaapistot toistuvat kodin eteisessä ja olohuoneessa.

Kodinhoitohuoneen ja wc-tilojen sisustusta hallitsevat harmonisen vaaleat hiekan sävyt. Kodinhoitohuoneen kalustus huomioi myös perheen kaksi koiraa, joiden hihnoille, ruokakupeille ja tarvikkeille on kaapistoissa omat tilansa.

Koti Neulanen

Koti Neulasen Noblessa-keittiö on trendikkään grafiitinmusta kokonaisuus reilulla XL-mitoituksella. Vaalean puukuosin yksityiskohdat keventävät Divine-malliston mattamustia kaapistoja, joissa on lapsiperheelle tärkeä sormenjälkiä hylkivä pinnoite.

Kaapiston XL-runkokorkeuden lisäksi myös kodinkoneiden korotettu asennus takaa hyvän ergonomian pitkille käyttäjille. Tilavassa keittiössä on leveä saareke ja aamiaispiste tuoleineen.

Lasiovet ja -paneelit tuovat tyylikästä kiiltoa mattamustan kaapiston rinnalle. Saarekkeen lasipääty, keittiön lasirulokaappi ja ruokailuhuoneen leveä vitriinikaappi heijastavat upeasti suurista ikkunoista tulvivaa luonnonvaloa.

Naantalin asuntomessut

Tervetuloa ideoimaan!

Olipa keittiösi pieni tai suuri, emme säästele ajatustyötä keittiötäsi suunnitellessa. Jos haluaisit mielummin että suunnitellaan ja arvioidaan uuden keittiön hintaa sinun luonasi, sekin onnistuu!

Varaa suunnittelu

Yhteistyössä

Ideoidaanko yhdessä?

Tule käymään kahvilla, niin ideoidaan järkihintainen keittiö, jossa et tingi mistään.