Yhteydenotto
Sulje ikkuna

OP:n resepti kokkausvalmiin keittiön hankintaan

Ensimmäiset 6 kk täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa ! Rahoituskampanja on voimassa 31.03.2019 asti.

Keittiön ostajalle kodinkoneet -50%

Tarjous on voimassa 28.02.2019 asti

Noblessan ja Feeltouchin resepti kokkausvalmiiseen keittiöön

Helpompaa keittiöreseptiä saa etsiä, sillä Noblessan kokkausvalmiin keittiön hankinta on yhtä helppoa kuin veden keittäminen! Näin hommaat uuden keittiön ilahduttavan helposti

Tarjous koskee koko pakettia!

Hintaan kuuluu siis ihan kaikki: kaapistot, työtasot, kodinkoneet, allas ja liesikupu.

Aloitamme kuuntelemalla toiveitasi

Ammattitaitoisen myyjän kanssa tehty kartoitus kattaa omat toiveesi ja visiosi keittiön ulkoasusta. Myyjä osaa tarjota vaihtoehtoja, joita et välttämättä itse tule ajatelleeksi. Pohdimme yhdessä seuraavia asioita:

Käyttötarkoitus?

Keittiö voi toimia vain käytännöllisenä tilana tai juhlien keskipisteenä, jolloin saareke tai niemeke saattaa tulla kysymykseen.

Käyttäjät?

Mikäli käyttäjillä on suuri pituusero, tulee keittiöön suunnitella eri korkuisia työskentelytasoja – Noblessalta löydät neljä pöytäkaappien korkeutta.

Millainen kokki olet?

Et ehkä tarvitse luksuskodinkoneita, mikäli niille ei ole käyttöä. Varaa säilytys- ja kylmätilaa sen mukaan, käytätkö elintarvikkeita, joiden käyttöaika on lyhyt vai pitkä.

Ulkoasu?

Olipa toiveesi mikä tahansa, voimme varmasti toteuttaa sen laajan valikoimamme avulla.

Maksuton suunnittelu

Keittiösuunnittelu on palapeli, joka koostuu tuhansista tekijöistä. Suunnittelemme ja toteutamme teille ergonomisesti sopivan keittiön henkilökohtaisine mitoituksineen.

Varaa suunnitteluaika

Keittiöpaketti

Täydellinen keittiöpaketti ja kattava valikoima kodinkoneita yhdestä paikasta Kodinkoneet tulevat aina samassa toimituksessa niille valmiiksi mitoitettujen kaappien kanssa! Leonard, Progress ja Junker ovat tehtaamme omia merkkejä, jotka valmistaa Electrolux ja Siemens. Lisäksi saatavana ovat eurooppalaiset merkit: Elica, Faber, Airforce ja AEG.

Keittiökuvasto Kodinkonekuvasto

Takuuvarma toimitus

Keittiösi toimitetaan sovitun aikataulun mukaisesti yhtenä kokonaistoimituksena yhteistyössä suomalaisen Niemi Palvelut Oy:n kanssa. Kokonaisaika Saksasta kotiovellesi on 4–6 viikkoa.

Asennus heti perään

Toimitamme rungot aina ovien kanssa valmiiksi kasattuina. Seinäkaapit ovat kiskon ansiosta vaivattomat kiinnittää. Sokkelisysteemi on helposti säädettävissä jalan ja MDF-sokkelilaudan avulla. Myös koriste- ja valolistat toimitetaan valmiiksi kasattuina.

Nyt siis kaikki kokkausvalmiit keittiöt

Tätä tilaisuutta ei kannata jättää hyödyntämättä!

Löydä lähin myymälä