Puhtaat ja ympäristöystävälliset ratkaisumme

Noblessa tekee jatkuvasti hartiavoimin töitä puhtaampien sekä ympäristöystävällisempien ratkaisujen ja palvelujen eteen. Tältä sivulta voit lukea tarkemmin todistuksistamme, jotka takaavat tuotteidemme vaikutukset puhtaampaan sisäilmaan sekä kertovat eettisyydestä ja ympäristöystävällisyydestä tuotteidemme valmistuksessa.

Me haluamme hengittää kotonamme puhdasta ilmaa. Noblessalla on Suomen puhtain ja ympäristöystävällisin valikoima.

Ennen kuin mikään tuotteemme siirtyy tuotantoon, kaikille materiaaleille tehdään laajat testit laboratoriossa vähintään 15 vuoden käyttöiän takaamiseksi, ja riippumattomat kansainväliset instituutit varmentavat testit. Kaikki tämä tehdään, koska asiakastyytyväisyys on meille tärkeää.

Feeltouch M1 päästöluokka

Ainoa 100% M1-luokitus Suomessa

Mallistomme kaikki osat kaapeista hyllyihin ja oviin ovat läpäisseet suomalaisen arvostetun Rakennustietosäätiön myöntämän M1-luokituksen. Luokitus takaa niin alhaiset kemikaalipäästöt, että Noblessa-keittiöt sopivat myös allergiakoteihin.

M1 on Rakennustietosäätiön myöntämä päästöluokitus, joka kertoo materiaalien päästömääristä. M1 tarkoittaa sisäilman laadun kannalta parasta luokitusta, joka sopii kemikaaliyliherkille ja kaikille puhdasta sisäilmaa arvostaville.

CARB2-luokitus

CARB2-luokitus on yksi maailman vaativimpia sertifikaatteja, joita päästöttömyydestä voi ansaita. Noblessan tuotteet ovat suomessa ainoat, joilla on tämä sertifikaatti.

CARB2-luokituksen läpäisevät tuotteet alittavat EU:n formaldehydipäästöistä kertovan E1-päästöluokan jopa puolella. CARB (California Air Resources Board) on maailman tiukin vanerin, lastulevyn ja MDF-pohjaisten tuotteiden formaldehydipäästöjä mittaava luokitus.

Kultainen M sertifikaatti

Kultainen M

Saksalainen laatustandardi valvoo, että tuotteemme täyttävät nykypäivän markkinoiden asettamat odotukset ja vaatimukset.

PEFC sertifikaatti

PEFC

PEFC-sertifikaatti osoittaa, että Noblessa on omistautunut ympäristölle ja puuraaka-aineen vastuulliselle käsittelylle. PEFC kertoo puun alkuperän ja takaa puutuotteiden alkuperän, joka on kestävästi hoidetuissa metsissä. Pystymme osoittamaan puutavaramme toimitusprosessin alusta loppuun saakka.

Blaue Engel ympäristömerkki

Blaue Engel -ympäristömerkki

Der Blaue Engel (Sininen enkeli) on saksalaisittain arvostettu ympäristön ja terveyden suojelusta sekä kuluttajansuojasta kertova todistus. Se takaa, että Noblessan palvelut ja tuotteet ovat ympäristöystävällisiä ja täyttävät terveydelle sekä turvallisuudelle asetetut vaatimukset.

GoGreen sertifikaatti

GOGREEN-sertifikaatti

GOGREEN-sertifikaatti todistaa, että tuotteidemme postitus ja pakettien lähetys tapahtuvat hiilidioksidineutraalisti. Toisin sanoen korvaamme kuljetustemme aikana syntyvät hiilidioksidipäästöt.

GS merkintä

GS-laatumerkintä

Osoitus tuoteturvallisuudesta, jatkuvasta testauksesta ja laadusta, joita valvoo itsenäinen ja riippumaton saksalainen tutkimuslaitos.

Tervetuloa ideoimaan!

Olipa keittiösi pieni tai suuri, emme säästele ajatustyötä keittiötäsi suunnitellessa. Jos haluaisit mielummin että suunnitellaan ja arvioidaan uuden keittiön hintaa sinun luonasi, sekin onnistuu!

Varaa suunnittelu

Yhteistyössä

Ideoidaanko yhdessä?

Tule käymään kahvilla, niin ideoidaan järkihintainen keittiö, jossa et tingi mistään.