Yhteydenotto
Sulje ikkuna

Palvelut

Rahoitus

Tarjoamme keittiöllesi joustavia maksuvaihtoehtoja ja -aikaa. Rahoitusvaihtoehtojen piiriin saat koko keittiösi kalusteineen, koneineen, varusteineen sekä töineen, ja rahoituspäätöksen heti myymälässä kaupanteon yhteydessä ilman erillisiä pankkikäyntejä. Voit valita keittiöllesi tai haluamallesi summalle joko kulutonta maksuaikaa tai maksaa erissä pidemmällä ajanjaksolla.

resursbank logo nordea joustorahoitus

Remonttipalvelut

Keittiöremontin yhteydessä toteutamme myös laajempia huoneistoremontteja toiveidesi mukaisesti. Laajan remontin sujuva eteneminen vaatii työvaiheiden tuntemista ja tarkkaa aikatauluttamista, minkä huolehdimme puolestasi. Ammattilaistemme avulla saat halutessasi uuden ilmeen koko kotiisi, tarkkuudella ja ammattitaidolla toteutettuna.

www.rakennusliikekolari.fi

Asennuspalvelut

Asennamme keittiösi omien, kokeneiden asentajiemme voimin. Puramme ja pois kuljetamme vanhan keittiösi kierrätyksen huomioiden, teemme tarvittavat pohjatyöt huolella, ja asennamme uuden keittiösi suunnitelman mukaisesti tarkasti ja ripeästi. Asennuspalvelumme sisältää koko keittiökokonaisuuden asennuksen, jonka me aikataulutamme ja huolehdimme alusta loppuun asti puolestasi.

www.rakennusliikekolari.fi

Suunnittelupalvelut

Meillä keittiösuunnittelussa lähdetään liikkeelle asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan toteuttamaan yksilöllinen keittiökokonaisuus. Ammattitaitoiset suunnittelijamme kartoittavat tarpeesi ja toiveesi keittiösi suhteen, ja luovat niiden pohjalta suunnitelman, joka huomioi sekä keittiön visuaalisuuden että toimivuuden. Suunnittelijamme tekevät myös lopulliset mittatarkastukset keittiössäsi. Suunnittelu- ja mittauspalvelut ovat Sinulle täysin maksuttomia.