Yhteydenotto
Sulje ikkuna

Käytännöllinen ja avara keittiö toi lapsiperheen päivittäiseen ruoanlaittoon kaivatun helppouden

Noblessa Jyväskylä asiakaskokemuksia

Suolahtelaiset Sanna Ilves ja Timo Kumpulainen päättivät uudistaa joulukuussa 2014 remontoinnin yhteydessä heidän rivitaloasuntonsa keittiön. Keittiöksi he valitsivat Noblessa-keittiön. Nyt he kertovat kokemuksiaan keittiöstä näiltä reilulta kolmelta vuodelta.

– Halusimme uudistaa keittiömme asunnon remontoinnin yhteydessä. Tahdoimme keittiön, joka soveltuisi lapsiperheen arkeen ja olisi myös ulkonäöltään näyttävä, kertoo Sanna.

– Tutustuimme useisiin eri vaihtoehtoihin ja kävimme vierailemassa muutamassa eri liikkeessä. Löysimme useita kivoja keittiövaihtoehtoja, mutta vasta Noblessalla vastaamme tuli sellainen keittiö, josta tiesimme heti, että tämä on meidän keittiömme, Sanna jatkaa.

– Siinä keittiössä oli kyllä heti meidän kodin fiilis ja hintakin oli erittäin vertailukelpoinen muihin keittiön tarjoajiin nähden, lisää Timo lyhyesti.

Keittiön raikkaus, integroidut kalusteet, valkoiset korkeakiiltoiset pinnat sekä vaalean puun väriset välitilat ja tasot tekivät pariskuntaan heti lähtemättömän vaikutuksen.

Hyvä ja henkilökohtainen palvelu toivat viimeisen silauksen, mikä teki keittiön hankkimisesta Noblessalta helppoa.

– Meillä ei ollut aiempaa kokemusta keittiön remontoinnista. Sen takia Noblessan asiantuntijan ystävällinen ja asiantunteva palvelu oli meille todella tärkeää, sanoo Timo.

– Aloimme yhdessä asiantuntijan kanssa mallailemaan eri vetimiä ja muita pieniä yksityiskohtia keittiöön, jotta siitä tulisi juuri meidän näköisemme. Mielipiteemme keittiöön sopivista vetimistä vaihtuikin sitä mukaan, kun saimme uuden vetimen laajasta valikoimasta hyppysiimme, Sanna sanoo naurahtaen.

– Vaikka vietimme liikkeessä innostuksestamme johtuen todella kauan aikaa, emmekä varmasti olleet ensikertalaisina helpoimpia asiakkaita, niin meillä jäi silti todella positiivinen olo siitä, että meihin haluttiinkin käyttää paljon aikaa ja toiveemme otettiin hyvin huomioon, Sanna jatkaa.

– Niin, meillähän oli eräs idea keittiön välitilojen ja tasojen suhteen, josta kerroimme myyjälle. Hän osasi kuitenkin kertoa, miten ideaamme voisi vielä parantaa ja päädyimmekin lopulta hänen ehdotukseensa, sanoo Timo.

– Sitä arvostimmekin todella paljon, että meille ei yritetty vain myydä haluamaamme keittiötä, vaan keittiö suunniteltiin teknisesti ja ulkonäöllisesti juuri meidän kotiimme ja tarpeisiimme parhaiten sopivaksi, jatkaa Timo.

Noblessa-keittiöiden kaappi- ja laatikkotila on suunniteltu fiksusti ja erikokoisia vetolaatikoita ja kaappeja löytyy moneen eri säilytystarpeeseen. Hidastetut saranat tuovat viimeisteltyä luksuksen tunnetta, kun kaapit eivät pauku.

– Toimiva ja hyvin suunniteltu keittiö merkitsee arjen helppouden kannalta lapsiperheessä ihan älyttömästi, koska ruoanlaitto on iso osa arkea. Pystyin esimerkiksi hoitamaan leipomisen ja muut synttärivalmistelut esikoisemme 3-vuotissyntymäpäiviä varten helposti ilman, että keittiön tasoja tarvitsi tyhjentää välissä päivittäistä ruoanlaittoa varten, Sanna sanoo.

– Tilavuus on kyllä todella iso plussa. Keittiömme varsinainen pinta-ala ei kasvanut yhtään verrattuna vanhaan keittiöön, mutta uusi keittiömme tuntuu silti tuplasti tilavammalta verrattuna vanhaan, lisää Timo.

– Minä ainakin luulin, että meillä on lapsiperheenä aivan valtavasti astioita, mutta uuden keittiön säilytystila on niin hyvin suunniteltu, että muutamat laatikot ovat vielä tyhjillään, Timo jatkaa.

– Keittiön materiaalit ja laatikostot ovat myös todella kestäviä, koska kuopuksemme onnistui kerran saamaan itsensä piiloon yhteen niistä tyhjistä vetolaatikoista. No mutta onneksi siinä ei käynyt mitään, Sanna sanoo hymyillen.

Keittiön uusimisen helppous ja koko palvelun sujuvuus yllättivät pariskunnan täysin, koska heidän mielikuvansa keittiön uusimisesta olivat olleet aiemmin aivan toisenlaisia.

– Koko prosessi keittiön valitsemisesta asentamiseen hoitui todella nopeasti ja vaivattomasti hyvän ja asiantuntevan palvelun ansiosta. Noblessan ammattilaiset purkivat vanhan ja asensivat uuden keittiön paikoilleen vain muutamassa päivässä ja juuri niinä päivinä, kun olimme sopineet. Lisäksi he veivät rakennusjätteet pois ja antoivat lopuksi takuutodistukset asennuksen ja kalusteiden laadusta, kertoo Timo.

Feeltouch asiakastarina Jyväskylä

– Ehkä keittiön remontoimisen voisi tiivistää niin, että kaikki hoitui juuri niin kuin piti, lisää Sanna.

– No kyllä, kaikki hoitui avaimet käteen tyylisesti juuri niin kuin piti kaapistoista ja kodinkoneista aina keittiön pienimpiin yksityiskohtiin asti, Timo yhtyy.

– Voisin vielä sanoa, että vaikka keittiömme on todella kaunis, niin pidän vielä tärkeämpänä sitä, miten se helpottaa perheemme arkea päivittäin. Ruoanlaitto ahtaassa keittiössä, jossa tasot olivat täynnä ja välineet missä sattuu, oli aika stressaavaa etenkin rankan työpäivän jälkeen. Siksi tilavaa ja käytännöllistä keittiötä osaa arvostaa entistä enemmän, koska sen käyttömukavuus heijastuu päivittäin positiivisesti myös perheemme ruokailuun ja yhdessäoloon, sanoo Sanna.

Kysy lisätietoja
Takaisin edelliselle sivulle