Yhteydenotto
Sulje ikkuna

Nykyaikaiset toiminnallisuudet ja tyylikäs ulkonäkö saivat Pia-Leenan ja Juhan valitsemaan Noblessa-keittiön uudiskohteeseensa.

Kokemuksia Feeltouch Oy

Omakotitalossa Suolahdessa asuvat Pia-Leena ja Juha Luotola ostivat Jyväskylän Kankaalta aivan uuden ja kalustamattoman kerrostalokolmion kakkosasunnokseen.  He halusivat tehdä kolmiosta sisustukseltaan täysin erilaisen, kuin Suolahden kodistaan. Uudiskohteen arvoisen keittiön he löysivät Noblessalta.

– Kankaan kolmiomme on aivan uusi, joten etsimme modernia ja käytännöllistä keittiötä, joka sopisi hyvin uudiskohteen tyyliin, kertoo Pia-Leena.

– Vertailimme useita eri vaihtoehtoja ja päädyimme lopulta Noblessaan. Ratkaisevat tekijät olivat keittiön ainutlaatuiset toiminnallisuudet, joita emme löytäneet mistään muista keittiöistä, sekä tietysti keittiön kaunis ulkonäkö, Pia-Leena jatkaa.

– Hinta-laatu-suhde oli myös ihan parhaasta päästä, siitä ei pääse mihinkään, sanoo Juha.

Pia-Leenan ja Juhan mukaan keittiön käytännöllisyys ja toiminnallisuudet ovat ylivoimaisesti paras asia heidän keittiössään, koska se tekee ruoanlaitosta paljon mukavampaa. Ulkonäöltään keittiö sopii uudiskohteeseen loistavasti, koska keittiön saa personoitua todella pitkälle juuri omia tarpeita vastaavaksi.

– Keittiön kaapistot ja kalusteet ovat korkeakiiltoista mustaa ja välitilat ja -tasot ovat ikään kuin vaalean puun väriset. Täytyy mainita, että tässä kohtaa Noblessa vei palvelun harvinaisen pitkälle. Heiltä tuli suunnittelija katsomaan, minkä sävyiset vaalean puun väriset lattiamme ovat, jotta välitasot saatiin juuri saman sävyisiksi. Se teki meihin todella ison vaikutuksen, Juha kertoo.

– Keittiössä on myös ominaisuuksia, joita emme ole nähneet missään muualla. Kaappien sisältä löytyy tyylikkäät valot ja kaapit aukeavat ilman koskettamista, kun käden laittaa kaapin lähelle. Sama toiminto on myös roskiksessa, kun jalan laittaa roskiksen alle. Olemme tykästyneet tuohon toimintoon tosi paljon, koska esimerkiksi leivonnan ja ruoanlaiton yhteydessä ei tarvitse olla jatkuvasti pesemässä käsiä kahvojen likaantumisen estämiseksi, sanoo Pia-Leena.

Feeltouch Noblessa keittiöt jyväskylä kokemuksia

– Yllätyimme myös paljon keittiön tilavuudesta, koska olemme tottuneet omakotitalomme todella suureen keittiöön. Kolmiomme keittiö tuntuu kuitenkin pinta-alaansa nähden paljon suuremmalta toimivan suunnittelun ansiosta. Järkevä suunnittelu näkyy konkreettisesti korkeissa laatikostoissa, joiden sisällä laatikon yläosassa on myös toinen laatikko, joka aukeaa nappia painamalla. Tällöin korkeassa laatikostossa ei synny hukkatilaa laatikon yläosaan, vaan sekin on saatu hyötykäyttöön, Pia-Leena jatkaa.

– Yksinkertaisesti voi sanoa, että keittiö on suunniteltu toimimaan. Liesi, uuni, roskis, lavuaari ja tasot ovat juuri niillä paikoilla, että ruoanlaitto on mahdollisimman helppoa. Laskutilaa on paljon, eikä tavaroita tarvitse olla siirtelemässä, jotta pellin saisi laskettua uunista välitasolle, Juha täydentää.

Ammattitaitoinen ja personoitu palvelu tekivät pariskuntaan lähtemättömän vaikutuksen. Suunnittelijan aktiivinen ote ja asiakkaan toiveiden huomioiminen loivat keittiön suunnittelusta miellyttävän prosessin.

– Jos suunnittelija tulee kotiimme asti varmistamaan, että välitasot tulevat taatusti oikean värisiksi kotimme muuhun sisustukseen nähden, niin ei parempaa tai yksilöidympää palvelua voi enää toivoa, Juha sanoo.

– Muutenkin pääsimme suunnittelijan kanssa nopeasti samalle aaltopituudelle siitä, mitä haluamme keittiöltämme. Noblessan suunnitteluohjelma auttoi tässä paljon, koska pystyimme katsomaan yhdessä tietokoneelta, miltä erilaiset värivaihtoehdot keittiössämme näyttäisivät, Juha jatkaa.

– Keittiömme sijoittui kulmaan, jonka Noblessan suunnittelija otti todella hyvin huomioon. Hukkatilaa ei siis syntynyt vaikeiden kulmakaappien muodossa, vaan kaikki tila saatiin hyötykäyttöön. Se on etenkin kerrostalokeittiössä mielestäni todella tärkeää, sanoo Pia-Leena.

– Lisäksi keittiö suunniteltiin niin, että se on käytännöllinen ja että siitä löytyvät ne toiminnallisuudet, joita halusimme. Ilmoitimme esimerkiksi haluavamme keittiöömme ehdottomasti kuivauskaapin, niin sen lisääminen piirustuksiin onnistui helposti, Pia-Leena jatkaa.

Keittiö oli kahdessa päivässä käyttövalmis ja juuri sinä päivänä, kun oli sovittu.

– Keittiön asentamiseen Noblessalta meni vain kaksi päivää, joten prosessi oli hyvin nopea. Asentaminen tapahtui myös juuri niinä päivinä, kun se oli ostohetkellä sovittu, sanoo Juha.

– Asennuksen jälki oli laadukasta, koko keittiö oli siivottu ja rakennusroska viety pois, minkä takia pidimme asennuspalvelua todella hyvänä, Juha jatkaa.

– Kaikki toimi niin hyvin alusta loppuun, ettei tarvitse miettiä, mistä hankimme seuraavan keittiömme, Pia-Leena sanoo.

Kysy lisätietoja
Takaisin edelliselle sivulle