Yhteydenotto
Sulje ikkuna

Säilytysjärjestelmät

Liukuovet

Ovikehyksemme on useimmiten valmistettu alumiinista, mikä tekee niiden rakenteista ylivoimaisen tukevan ja kestävän.

Valittavana on seitsemän kehysvaihtoehtoa sekä laaja valikoima ovimateriaaleja, joita pystytään lähes rajattomasti yhdistämään.

Liukuovien pyörästömekanismit ovat huippulaatua, joille myönnämme 10 vuoden takuun.

Liukuovien valmistaja on Stirpe.

Taiteovet

Taiteovet valmistetaan kahdesta saranoilla yhteenliitetyistä puoliskosta, minkä vuoksi ne taittuvat avautuessa kahtia. Taiteovien ansiosa kaappi on koko leveydeltään käytettävissä.

Taiteovet valmistetaan melamiinista, lasista tai viilusta ja ne ovat joko kehyksettömiä tai melamiini – tai alumiinikehyksellä varustettuja. Taiteovet vaativat aina rungon mihin saranat saa kiinnitettyä.

Vaatehuoneet

Säilytysjärjestelmät voidaan toteuttaa lukemattomin eri tavoin. Malli ja kokoonpano riippuvat käytettävissä olevan tilan muodosta ja syvyydestä. Stirpe-säilytysjärjestelmä mahdollistaa rajattoman määrän erilaisia yhdistelmiä.

Hyllyt ovat joko 18 mm tai 28 mm paksua melamiinia, viilua tai maalattua mdf:ää. Kiskojen, äänettömästi sulkeutuvien laatikoiden, korien ja tankojen avulla tila saadaan aina mahdollisimman tehokaasti käyttöön. Kokonaisuus viimeistellään liuku- tai taiteovilla, jotka toimivat näyttävänä sisustuselementteinä.